сряда, 28 март 2012 г.

Пролетно настроение

Нямам много голям опит с картичките. Все нещо не се получава. Нямам всички тези интеренси машинки за рязане на елементи, за сух ембосинг, пънчове и т.н.  Печатите ми пък са 3-4. Повечето елементи режа на ръка и често това си личи :) Все пак пролетното слънце ме вдъхнови да направя нов опит. Свалих си няколко шаблона от интернет, погледах малко видео уроци и ето какво се получи:


Схемата за джобчето намерих в един норвежки сайт. Жълтото цветенце пък видях в един видео урок. Там го правеха с Биг Шот машинка, но и ръчно изрязано и боядисано изглежда добре. Поръсих го с малко брокат и краищата намазах с лъскаво лепилце. Златните заврънтулки и шевовете нарисувах с обикновен химикал.

Ето как изглежда и вътрешната част от картичката извън джобчето. На снимката не се вижда добре, но заврънтулките и тук са със златен химикал и светкат много приятно.
Ще включа картичката в предизвикателството на Картичкофуриите  109 - "Подарете ми букет"  и при Lily Pad Cards.6 коментара:

 1. Много интересен начин за поднасяне на поздравление си намерила! Пък и не е проблем да изрязваш на ръка,аз вчера нарязах цял лист на малки цветенца! Важното е да се забавляваме докато го правим.И златните заврънкулки и блескулки си личат! Поздравления за чудесното творение и благодаря,че участва в моето предизвикателство!
  П.П.Моля те махни проверката с думи ;)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря. :)
   Още съм "зелен" блогър и се боря с настройките, но мисля, че ги намерих къде се крият тези проверки.

   Изтриване
 2. Красива картичка. Хареса ми цялостната идея,съчетанието на цветовете, а жълтото цвете е уникално.

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасна картичка! Умението да създаваш красота не идва с пънчовете и печатите и ти го доказваш. Поздравления!

  ОтговорИзтриване