петък, 17 февруари 2012 г.

Свети Валентин

Здравейте,


20 години след първия си час по трудово в началното училище и една размазана майонезена салата по рокличката ми, желането да майсторя нещица ме връхлетя отново. Това са едни от първите ми творения, вдъхновени от месеца на любовта. :)


Валентинка

Тук използвах еднофазно кракле върху основа от три преливащи се розови цвята и една изключително симпатична салфетка.


С нея ще участвам във Февруарско предизвикателство - Месецът на любовта на Двете Елши. Това е първото ми участие в такъв конкурс. Пожелайте ми успех. :)

Картичка

Тази картичка е вдъхновена от видеоблога на CustomCrops. Плетката от хартии за фона са от колекцията Pixie на MemoryBox. Папирусчето е застарено с Distress мастило на Tim Holtz - old paper.
Кутия за бижута

Тази кутия за бижута е специален подарък за моя близка приятелка. Използвах салфетка за декупажа на долната част и техника за състаряване с восък за капачето и дъното. Розичките направих с техника показана в блога на Двете Елши. Уших малка бяла възглавничка с панделка за вътрешната част. Признавам си, шиенето не ми е най-голямата сила. :)

3 коментара:

  1. Много ми харесват всичките ти творения! Картичката е много красива и ужасно нежна, но не отговаря на условията на предизвикателството. Трябва да има поне един елемент, от изброените, за да може да участва. Но пък сърцето ти е толкова красиво, защо не включиш него в предезвикателството, то също попада в категорията хартиени изкуства, както и прекрасната кутия, която си измайсторила!

    ОтговорИзтриване
  2. Харесва ми как прилагаш хартията и самия ти стил на работа. Надявам се скоро да видя още много композиции от теб. Много добре правиш картички, мисля, че не трябва да спираш. Както гласи един крафтерски девиз: " Не спирам да творя! ". Само напред.

    ОтговорИзтриване